Точно 95 556,44 лева са постъпили в дарителската сметка на

...
Точно 95 556,44 лева са постъпили в дарителската сметка на
Коментари Харесай

Близо 100 000 лв. постъпиха в дарителската сметка на видинската болница Св. Петка

Точно 95 556,44 лв. са постъпили в дарителската сметка на видинската болница "Св. Петка " единствено за броени дни, откакто по-рано през седмицата лечебното заведение насочи зов за дарения, научи организация BulNews.
Набраните средства ще бъдат употребявани за отделяне на независимо помещение за лекуване на пациенти с COVID-19 и за закупуване на персонални защитни средства за личния състав.
Най-голямото подаяние е от Българската банка за развиване - 44 280 лв.. 30 000 лв. са постъпили от "ЕлБи Булгарикум ". С по 5 000 лв. в помощ на битката с ковид във Видин са се присъединили "Адан-Н " ЕООД и ЧСИ Виолета Томова. Видинските прокурори са събрали и дарили 2 240 лв., "Лайънс клуб Видин " - 2 000 лв., а Адвокатската гилдия - 1 000. Постъпили са още десетки дарения от компании и физически лица, оповестиха от видинската болница.
Прокуристът на лечебното заведение доктор Ивета Найденова разгласява Благодарствен адрес, в който показва, че всяка една стотинка от направенето подаяние ще бъде изразходвана по предопределение, "за да може дружно да преодолеем пандемията и се оправим с вируса ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР