Точно 6 месеца - ни вест, ни кост от съпруга

...
Точно 6 месеца - ни вест, ни кост от съпруга
Коментари Харесай

6 месеца след изчезването на проф. Балабанов, жена му: Въпросите остават без отговор и изгарят

" Точно 6 месеца - ни новина, ни кост от брачна половинка ми... Въпросите: " Какво? ", " Как? ", " Кой? ", " Защо? " остават без отговор и изгарят мозъка ми.... Прощавай, скъпи Кольо! Дано си отишъл в по-добър свят! ". Тези прочувствени думи написа Райна Балабанова, брачната половинка на проф. Никола Балабанов, който.

Прочетете още
От думите ѝ се схваща, че няма прогрес за разкриването на станалото с изчезналия пловдивчанин. Балабанова популяризира и последната фотография, която има на своя брачен партньор. Като разкри, че е приказвал за още дълги години живот и е бил обичащ и предан на околните си.

" Фаталният край затъмни цялостен живот, отдаден на знанието, науката, историята, тъй като в този момент всички като че ли се опасяват да упоменат името и то тъне в давност, с изключение на в сърцата на фамилията ", написа тя.

Жената разяснява и болката, която е останала от изгубването на пловдивчанина.

" Сутрин се разсънвам със страдание, че не съм заспала вечно, само че притискам зъби и се апелирам за децата и внуците: да са здрави, да имат по-лек и спокоен живот, да са щастливи, а аз да не им сътворявам грижи ", написа Балабанова.

Вижте прочувствените думи на Райна Балабанова:

  " Точно 6 месеца- ни новина, ни кост от брачна половинка ми...
Въпросите: " Какво? ", " Как? ", " Кой? ", " Защо? " остават без отговор и изгарят мозъка ми.
Търся своите неточности, апелирам за амнистия!
Фаталният край затъмни цялостен живот, отдаден на знанието, науката, историята, тъй като в този момент всички като че ли се опасяват да упоменат името и то тъне в давност, с изключение на в сърцата на фамилията.

Сутрин се разсънвам със страдание, че не съм заспала вечно, само че притискам зъби и се апелирам за децата и внуците: да са здрави, да имат по-лек и спокоен живот, да са щастливи, а аз да не им сътворявам грижи.

Тази е последната му фотография -10 авг.2022 година На 85 години малко изтощен, само че изправен, не толкоз забързан като преди, без да се оплаква, деликатен, подготвен да помогне, безпределно обичащ внучките и говореше за още години живот...

Прощавай, скъпи Кольо! Дано си отишъл в по-добър свят!

От мен и децата - доста обич! "

Припомняме, че 85-годишният Никола Петков Балабанов бе забелязан за последно на 18 септември. Той бе ректор на Пловдивският университет през 90-те години. Последното му известно местоположение е дома му на бул. „ Източен “.

В деня на изгубването се е бил е облечен с бежов панталон, алена риза с дълъг ръкав и зелено яке, оповестиха тогава от Министерство на вътрешните работи. Балабанов е висок 173 см, със едва телосложение, сини очи, бяла коса.

В себе си е имал документи за идентичност.





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР