Точно 20 дни преди да настъпи празникът на Баба Марта

...
Точно 20 дни преди да настъпи празникът на Баба Марта
Коментари Харесай

Излизат първите търговци на мартеници в Асеновград

Точно 20 дни преди да настъпи празникът на Баба Марта към този момент са подадени първите 20 от търговци, които желаят да продават мартеници в Асеновград . Кампанията по банкет на заявки тече, като тази година чартърен ще се отдават и къщичките, ситуирани на площада. Първите търговци се чака да отворят сергиите си още на 15-ти февруари.
Всички 20 заявители са получили утвърждение и разрешителни. Заявлението се написа в свободен текст и се входира в деловодството на община Асеновград. Търговецът има право да си избере мястото по авансово избрана схемата, която може да се открие в " Информационния център " на общинската администрация. Обособени са общо 84 позиции, а заплащането е по 2 лв. за квадратен метър . Няма краен период за подаване на документи. Заявление може да се входира даже на 1-ви март и да бъде утвърдено, в случай че има свободни места.
 В Стара Загора провеждат детски конкурс за мартеници В Стара Загора провеждат детски конкурс за мартеници
Една хубава самодейност за най-малките стартира в града на липите, поетите и вършиме улици! Новина за това се появи на уеб страницата на Община Ст...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР