Точен удар с глава на Джанлука Манчини при ъглов удар

...
Точен удар с глава на Джанлука Манчини при ъглов удар
Коментари Харесай

Рома взе дербито на Вечния град с мининален успех над Лацио

Точен удар с глава на Джанлука Манчини при ъглов удар на Пауло Дибала се оказа задоволителен, с цел да даде на Рома успеха с 1:0 против остарелия противник Лацио в първото за треньора Даниеле Де Роси Дерби каузи Капитале.

С този триумф римските вълци събират 55 точки на 5-ото място, единствено на 2 точки от 4-ия Болоня. Лацио е 7-и с 46.

В първите 120 секунди Леандро Паредес видя по какъв начин неговият удар от полуволе се стопира в напречната греда, до момента в който Чиро Имобиле стреля в дребната мрежичка от външната страна. За лациалите бранителят Николо Казале отрази удар на Диего Йоренте от близо, с цел да резервира нулевото тъждество.

Двата тима продължиха в същия дух и в средата на първата част, с цел да се стигне до корнер в 42-ата минута. Преди него домакините също имаха опция след центриране на Стефан Ел Шаарауи. При осъществяването му от Дибала подаде на Манчини, който остана непокрит и просто чукна топката в мрежата. Това беше първият гол, който Джалоросите вкараха против Лацио от март 2022-а насам, поставяйки завършек на серия от четири следващи мача без попадение в Серия А и в шампионата за купата.

Второто полувреме също стартира с състояние за Рома, основано от Лукаку и пропуснато от Ел Шаарави. Даичи Камада вкара в 64-ата минута попадение за Лацио след подаване на Матео Гендузи, само че то беше анулирано поради засада.

За Рома в игра се завърна Тами Ейбрахам съвсем година след сериозна травма на връзките на коляното. В края на срещата обаче доминираха нервите и британският бързак не съумя да покаже кой знае какъв брой от качествата си.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР