Тоби Джоунс се завръща на нашите екрани, тъй като той

...
Тоби Джоунс се завръща на нашите екрани, тъй като той
Коментари Харесай

ITV Mr Bates v Post Office Животът на Тоби Джоунс извън екрана - известно семейство и огромна нетна стойност

Тоби Джоунс се завръща на нашите екрани, защото той оживява един от най-големите английски кавги в новата драма на ITV Mr Bates vs Post Office, само че знаехте ли, че той има известно семейство?

Виждаме го в ролята на Алън Бейтс, който дружно с партньорката си Suzanne Sercombe употребява всичките си спестявания, с цел да купи клон на Post Office в Llandudno, Северен Уелс. Техният живот - както и този на доста други - се прекатурва с главата надолу, когато новата компютърна система, наречена Horizon, е конфигурирана в клонове в цялата страна. В резултат на неточности в технологията доста пощенски началници бяха непозволено преследвани сред 1999 и 2015 година, откакто бяха упрекнати в машинация, кражба и подправено счетоводство.

57-годишният, който довечера виждаме да води обвиняването for justice, направи толкоз доста на огромния и дребния екран, в това число функции в Игрите на глада, Клетниците и озвучаването на Доби във филмите за Хари Потър в продължение на съвсем десетилетие. Той също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР