То присъства с обезкуражаваща честота във всекидневието ни. Това е

...
То присъства с обезкуражаваща честота във всекидневието ни. Това е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева С Разтърсващи Думи За Жестоките Убийства На Дарина И Никол!

То участва с обезкуражаваща периодичност във всекидневието ни. Това е насилието над деца и дами. По публични данни една четвърт от дамите са жертва на такова принуждение.

Тези оферти, които ще създадем не изключват и мъжете. Като вземем поради, че домашното принуждение от време на време е анонимно, тъй като то остава в фамилията и измъчваните хора се тормозят да го споделят, не ми се мисли, че този % е по-голям “, сподели Караянчева. По думите й доста се е изговорило в последно време за потребността от разяснителни акции, за всевъзможни други средства и предварителна защита против закононарушението женомразство. „ Отдавна съм изгубила илюзиите, че можем с диалози, кръгли маси, фейсбук послания да се борим против това зло.

„ Ще те убия и ще те излежа “ – доста дами са чували това нещо и за какъв брой от тях това се е трансформирало във съдбовен край. Засега са Дарина и Никол и те са последните, само че не знаем дали няма да има последващи “, добави ръководителят на Народното събрание. Според нея за всяко закононарушение би трябвало да има съответно наказване. По думите й знанието за съответно наказване е предварителна защита, а изчезналото познание води към зараза.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР