То е единственото засега на територията на България, а и

...
То е единственото засега на територията на България, а и
Коментари Харесай

Откриха Магически Храм В Рупите! Богинята На Възмездието Немезида Е Стъпила Върху Порочна Жена!

То е единственото към този момент на територията на България, а и по света проучените храмове на Немезида са едвам няколко. Става дума за едно от 15-те верижни пространства по северната страна на централния площад, споделят археолозите. Именно там изплува и мраморната оброчна плочка с изображението на богинята. Срещу нея античните са показали гладиаторски шлем, написа znanie.eu.

Това подсказва, че в Хераклея Синтика са се провеждали гладиаторски игри през римската императорска ера. Връзката на Немезида с тези зрелища е известна от писмени извори и надписи, само че нейни изображения с гладиаторски атрибути са извънредно редки, настояват учените. Оброчната плочка на Немезида е открита натрошена – само че не от модерни иманяри, а още в древността. Вероятно са я счупили ранни християни. Археолозите са на мнение, че мощно земетресение е погребало светилището и е запечатало следите от конфликта сред отреченото езичество и побеждаващото християнство.

Екстрасенсите считат, че въпросното място е изпълнено с мистична сила. Според тях хората могат да го употребяват да се зареждат, само че това зависи главно от помислите им. Ако отидеш там и си направил закононарушение, имаш нечисти мисли към някого и му желаеш злото, богинята на възмездието ще те накаже. Ако обаче си претърпял загуба, за която не си отговорен, имаш нерешими проблеми и си изпаднал в обезсърчение, Немезида ще ти подаде ръка, с цел да получиш правдивост.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР