То е: Аз съм над законите и мога да правя

...
То е: Аз съм над законите и мога да правя
Коментари Харесай

Зловеща връзка между Семерджиев, който причини смъртта на две момичета и бившия руски президент Дмитрий Медведев

То е: Аз съм над законите и мога да върша каквото си желая безнаказано.

И двамата са въоръжени и рискови.

Медведев с нуклеарни ракети, а Семерджиев с джип с подправени номера, синя лампа и полицейска стоп-палка.

Медведев заплашва, че който си показва, че Москва може да бъде съдена от интернационалното правораздаване за военни закононарушения, приказва парадокси. Защото Русия, видите ли, има най-големия нуклеарен боеприпас и никой не може да я глоби. Дори когато убива и унищожава цяла страна.

Семерджиев е въоръжен с джип с подправени номера, синя лампа и полицейска стоп-палка. Вчера с този военен боеприпас той лиши от живот две млади дами, които бяха направили „ закононарушението “ да вървят по тротоара.

Виждате ли какъв брой е елементарно: когато законите не важат за теб, можеш да правиш всичко, даже да убиваш. Защото си Бог?

Не - тъй като си отровен отпадък! Самовлюбен нарцис, простак, жесток умопобъркан. Медведев и Семерджиев – с обща биологическа природа, тласкаща ги към възприятие за предимство до приключени убийци.

Дали това съпоставяне не е прекомерно? Попитайте околните на двете мъртви девойки и на тези, които всеки ден гинат в мръсната съветска война против Украйна.

Медведев и Семерджиев се оказаха кръвни братя, тъй като имат един родител – постсъветския мафиотски модел, който ражда и възпитава такива като тях – безскрупулни и арогантни видове.

Витали Роник

П.П. За спътничката Семерджиев в джипа ще поговорим настрана. Тя също се е укрила, пробвайки се да се измъкне от обстановката. Вече са я разкрили. Тази е,... тази е... Вие намерете думи...
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР