Тлеещата война между двете прими на сръбския попфолк Цеца Величкович

...
Тлеещата война между двете прими на сръбския попфолк Цеца Величкович
Коментари Харесай

Запис разкри ролята на Аркан във войната между Цеца Величкович и Драгана Миркович!

Тлеещата война сред двете прими на сръбския попфолк Цеца Величкович и Драгана Миркович се разгоря с цялостна мощ тези дни, откакто те се засякоха на фотосите на новогодишната стратегия на Радио телевизия на Сърбия /РТС/.
Двете се срещнаха за пръв път от доста години насам. "Опа, добър вечер! Познаваме ли се или не се познаваме? Не знам, ти реши! Аз взех решение и споделих: Добър вечер!, а ти както искаш. Аз нямам сходен проблем ", гласи провокативният диалог сред певиците.
Срещата сред Драгана Миркович и Цеца Величкович, които макар многото защитни ограничения налетяха една на друга по време на фотосите, оправда упованията на почитателите, написа сръбското издание "Ало! ". Тези, които наблюдават от близко събитията от попфолк сцената, са осведомени с обстоятелството, че двете не се понасят отдавна, напомня изданието.
Малцина обаче знаят предисторията и за какво при срещата си двете певици приказват въобще дали се познават или не.
Всичко е почнало с Желко Ражнатович Аркан и неговата задача да направи от тогавашната си другарка най-голямата сръбска звезда, написа "Ало! ", базирайки се на източник, който през 90-те години е бил чудесно осведомен със протичащото се в сръбската попфолк музика.
"Когато Цеца и Аркан стартират да излизат, той незабавно си намислил да направи от нея най-голямата звезда в Сърбия. Това се е трансформирало в негова задача. На пътя му в оня миг стояла Драгана Миркович. Лепа Брена и Весна Змиянац по това време от дълго време бяха излезли отвън рамките на страната, бяха считани освен за югославски, само че и за балкански звезди. Драгана тогава беше индивидът, който трябваше да бъде прескочен, що се отнася до Сърбия ", споделя източникът, разкривайки по какъв начин се е стигнало до изгубването на Драгана от сцената и шеметния триумф на Цеца.
"Аркан е забранил да канят Драгана в излъчвания. Всички говореха, че премиите на всички състезания и фестивали са били авансово резервирани. Това се говореше на всяко събитие, само че Драгана в началото не вярваше. Тя мислеше, че не е допустимо колежката й да взе участие в сходни игрички. Мислеше, че в случай че продължи да работи по същия метод, всичко ще е наред, само че времето минаваше и тя разбра, че нещо не е наред и всички я отбягват ", споделя източникът на изданието и добавя, че на Драгана й е било доста тежко.
"С помощта на брачна половинка си и на неговите връзки Цеца изплува на върха, а Драгата последователно изчезваше от сцената. Не се знаеше какво щеше да стане, в случай че Драгана не се беше срещнала с Тони, не се беше омъжила скоро по-късно не беше занимала да живее във Виена. Когато напусна Сърбия, за нея не беше значимо какво се случва, най-важното за нея беше, че публиката, въпреки и да нямаше поддръжката на медиите, в никакъв случай не спря да я обича. Тя резервира правилните си почитатели, а имайки прелестния си брачен партньор и децата си, подлагането на крайник от страна на колежката й нямаше никаква тежест ", споделя още източникът на изданието.
Според него най-голямото доказателство, че Драгана не е имала неприятни мисли, е фактът, че тъкмо тя предложи на Цеца да гостува в нейната телевизия сега, в който Цеца беше неразрешена по телевизия "Пинк ".
"Цеца направи кариерата си тъкмо в тази телевизия. Така беше дълги години, тя имаше специфичен статут, само че всичко се промени след даването на свидетелски показания от страна на Деян Миленкович Багзи пред Специалния съд, в които той съобщи, че Цеца е предложила на Земунския клан да отвлекат Желко Митрович /собственик на "Пинк "/. Когато той чул това, забранил Цеца да се появява в неговата телевизия. Тъкмо в този сложен за Цеца миг Драгана я предложения да гостува по нейната телевизия. Те дружно гостуваха в емисията и това беше най-хубавият знак, че Драгана не желае никога да си отмъщава за всичко, сторено й от нея. Очевидно обаче Цеца е не запомнила този жест, когато този сложен интервал в нейния живот завърши ", заключава източникът на изданието.
Цеца Величкович не остана длъжна и изясни какво се е случило при срещата й с Драгана Миркович. „ На записа се слушам по-слабо, тъй като минавах. Връщах се от фотоси, а Драгана седеше до моята гардеробна. Трябваше да мина оттова. Когато някой години наред косвено разяснява отрицателно и наскърбява по противен, низък метод, обвинявайки и моето семейство, и мен, и кариерата ми, въобще не очаквате да ви заприказва. Тя направи това, видяхте с какъв звук, със същия звук й беше отговорено. От друга страна, прочетох някои първи страници... Никой на никого не може да подари кариера, нито да бъде отговорен на някого за краха на кариерата. Желая на въпросната колежка всичко най-хубаво, да запише шлагер и да открие спокойствието през 2019 година “, сподели Цеца Величкович.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР