Тлъсти пачки за образованието на сина си хвърля Димитър Рачков,

...
Тлъсти пачки за образованието на сина си хвърля Димитър Рачков,
Коментари Харесай

Рачков брои 44 бона за училище на сина си

Тлъсти пачки за образованието на сина си хвърля Димитър Рачков, разбра HotArena.

Комикът изпрати наследника си, който носи неговото име, по-рано на учебно заведение от всеобщо признатата дата 15 септември, когато учениците в държавните учебни заведения в цялата страна се връщат в класните стаи. Митко-младши стартира с уроците още от 1 септември, тъй като е възпитаник в частния френски колеж в София " Виктор Юго ". Школото е измежду най-престижните в столицата и негови ученици са са цяла плеяда ВИП наследници с родители звезди от шоубизнеса, милионери и политици. 

Синът на артиста е в гимназиална степен, което прави образованието там още по-скъпо. Справка с ценоразписа на френския колеж, оповестен на формалния им уебсайт, демонстрира, че една образователна година коства на всяко семейство, решило да запише детето си там, 11 080 лв.. Внушителната сума се заплаща на три вноски - на 1 септември, на 1 януари и на 1 април. Според обикновени сметки за 4 години образование от 8 до 12 клас Рачков ще би трябвало да се бръкне над 44 лв. единствено, с цел да покрие образователните такси на сина си. В сумата, равняваща се на двустаен апартамент в провинцията, не влизат цените на спомагателните изпити, които се държат съгласно образователната стратегия, нито пък транспортни разноски, униформи и други училищен принадлежности, от които всяко дете има потребност. 

Рачков-младши бил записан в елитното школо по гледище на майка му Христина Апостолова - основната сценаристка на " Откраднат живот " и сегашна половинка на Евтим Милошев. В същото учебно заведение, само че в по-малките класове, е синът й от Милошев - Петър, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР