Тийнсензацията Гери-Никол е много дива по време на участията си

...
Тийнсензацията Гери-Никол е много дива по време на участията си
Коментари Харесай

Гери-Никол призна за голям гаф на сцената

Тийнсензацията Гери-Никол е доста дива по време на участията си и се раздава на макс. С тази задача не може да се оправи всеки, а многото придвижвания постоянно носят след себе си и неприятни гафове. 

Точно за подобен гаф показа Гери в подкаста " Не съм подобен човек ", където останала на сцената гола. Нейната реакцията била огромна изненада за почитателите й в клуба.

" Никога не ми се е случвало да ми падне горнището на сцената, само че и да се случи бързо ще се оправя, замазвам ситуацията с сходни гафове. И доста постоянно хората не схващат, че има някакъв гаф ", споделя тя. 

Горнището - не, само че пък долнището й е падало. 

" Веднъж бях облечена с дънков тоалет, който беше с връзки по краката ми и внезапно стартира да пада, танцьорката потегли с уста да го връзва, след това още веднъж се случи същото и се ядосах, смъкнах всичко и останах по една по-голяма дълга фланелка. Махнах и обувките, с цел да се усещам като вкъщи си. Имаше танци и никакви проблеми по-късно ", признава " яката дупара ". 

" Важното е да има веселба, без значение дали си с панталон или си останал по фланелка. Въобще не би трябвало да се тормозим, значимото е да има шоу ", безапелационна е надарената изпълнителка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР