Тийнейджърският син на бивш главен изпълнителен директор на YouTube е

...
Тийнейджърският син на бивш главен изпълнителен директор на YouTube е
Коментари Харесай

Синът на бивш главен изпълнителен директор на YouTube е открит мъртъв в стаята на общежитието в Бъркли, докато ченгетата започват разследване

Тийнейджърският наследник на някогашен основен изпълнителен шеф на YouTube е открит мъртъв в стаята на общежитието на университета, като полицията стартира следствие.

Марко Тропър, на 19 години, беше открит неприветлив в общежитието на кампуса на Кларк Кер в Калифорнийския университет, Бъркли, към 16:23 часа във вторник, споделиха учебни чиновници. Службите за незабавна помощ бяха извикани на мястото и се пробваха да го реанимират, само че младежът не можа да бъде избавен.

Причината за гибелта сега не е известна, само че чиновниците не откриха признаци на нечестна игра на мястото на случая, полицията в кампуса споделих. Въпреки това, бабата на Марко Естер Войчицки сподели, че има вяра, че внукът й е погълнал лекарство, което го е умъртвило.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Майка умира, откакто е открита под палтото си в незабавното поделение, до момента в който е чакала да види лекари за главоболие

Тя сподели на SFGate: „ Той погълна опиат и ние не знаем какво има в него. Едно нещо, което знаем, беше опиат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР