Тийнейджърската сензация Люк Литлър отвори пакета Ultimate Team на фен

...
Тийнейджърската сензация Люк Литлър отвори пакета Ultimate Team на фен
Коментари Харесай

Небесните камери улавят какво направи Люк Литлър по време на влизането, докато коментаторът забелязва ключова промяна

Тийнейджърската сензация Люк Литлър отвори пакета Ultimate Team на почитател по време на влизането си в шампионата по Дартс от Висшата лига в Нюкасъл.

Литлър е огромен почитател на известната видеоигра EA Sports FC 24, известна преди като FIFA, неотдавна разкри, че е похарчил към £500 от облагите си от бягането си до финала на Световното състезание по дартс, пробвайки се да опаковайте състезател на тима на годината в режим Ultimate Team на играта.

И преди неговия четвъртфинален конфликт против Peter Wright, един почитател протегна телефона към Littler с отворено уеб приложение Ultimate Team. Това накара 17-годишния юноша да спре да се разхожда и да отвори пакет за фена, преди да продължи да върви към сцената.

След това Littler продължи да победи Райт с 6-5, преди да падне. против Михаел ван Гервен, като холандецът завоюва трогателен решителен мач от последния стадий. А някогашната звезда на дартс Уейн Мардъл видя смяна в техниката на Литлър по време на мачовете му против Райт и Ван Гервен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР