Тийнейджърската дартс сензация Люк Литлър беше разгорещен от хиляди фенове

...
Тийнейджърската дартс сензация Люк Литлър беше разгорещен от хиляди фенове
Коментари Харесай

Братът на Люк Литлър получи почивка от дневна работа, за да аплодира 16-годишен във финала по дартс

Тийнейджърската дартс сензация Люк Литлър беше развълнуван от хиляди почитатели и милиони телевизионни фенове, когато отиде на стадий за финала на Световното състезание в сряда вечерта.

С прякора " Ядреното ", той стартира шампионата като 164-ти в света и новобранец с 80-1. Но момчето-чудо от Уорингтън печелеше мач след мач, както и сърцата на нацията по пътя към финала.

Вече му беше обезпечено възнаграждение от £200 000 в деня, откакто доближи кулминационната точка на PDC World Championship. Но той ще се надява да победи любимеца на шампионата Люк Хъмфрис в Александра Палас в Лондон, с цел да вземе трофея на спечелилия и чек за £500 000.

Фактически незнаен преди началото на събитието, в този момент той е една от най-известните спортни звезди в страната, откакто отвя поредност от противници, в това число трима някогашни международни първенци, по време на тийнейджърското си вилнеене до финала. И макар че това е единствено първата седмица на януари, той към този момент е горещият любимец да бъде коронован за Спортна личн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР