Тийнейджърът, който е обвинен в нападението на Кейли Гейн, няма

...
Тийнейджърът, който е обвинен в нападението на Кейли Гейн, няма
Коментари Харесай

Заподозреният за нападение на Кейли Гейн няма да бъде съден като възрастен, след като се твърди, че е била тормозена от бит тийнейджър

Тийнейджърът, който е упрекнат в нападението на Кейли Гейн, няма да бъде изправен пред обвинявания за възрастен, след изказвания, че е била унизена от нейната жертва.

Това идва, откакто неизвестен служител на реда твърди, че 16-годишната Кейли е инициирала сбиването покрай гимназия Hazelwood East в Сейнт Луис, Мисури на 8 март, сборичкване, което стана вирусно. 15-годишният обвинен нападател е упрекнат в тежко нахлуване и сега е арестуван в центъра за задържане на малолетни в Сейнт Луис.

Видео, снимано от инцидентен минувач, демонстрира по какъв начин Кейли е брутално бита, главата й се блъска в бетона. Съдия от Сейнт Луис в този момент реши, че делото ще остане в правосъдната система за малолетни, откакто прегледа учебната история на обвинения и се срещна с момичето и фамилията й неведнъж след жестоката свада през март, която остави Кейли съществено ранена.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Семейството на обвинения също твърди, че детето им е работило при самозащита и че са получили мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР