Тийнейджър ударил с камък в главата 13-годишно момче в София,

...
Тийнейджър ударил с камък в главата 13-годишно момче в София,
Коментари Харесай

Тийнейджър ударил с камък в главата 13-годишно момче в София, искал да го убие

Тийнейджър блъснал с камък в главата 13-годишно момче в София, желал да го убие. Младежът е арестуван за период до 72 часа, оповестяват от Софийска районна прокуратура.

Привлеченият към наказателна отговорност е 15-годишен, а потърпевшото момче - на 13 години.

" На 6 декември, към 10,00 ч., на изхода на метростанция " Сливница " в София обвиненият Ж.В. като малолетен, разбирайки свойството и смисъла на действието и да управлява постъпките си, посредством нанасяне на удари с камък в региона на главата и лявата ръка, предизвикал на малолетния В.С. междинна телесна щета - фрактура на лявата ръка ", оповестяват от прокуратурата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение. В хода на следствието са разпитани очевидци, които са декларирали, че обвиненият е имал желание да убие потърпевшия.

" Предвид изключителната експанзия и жестокостта, с която е осъществено действието, както и данни, че Ж.В. се води на доклад в 9 РУ-СДВР и се открива съпричастността му към друго осъществено закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа ", допълват от държавното обвиняване.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР