Тийнейджър, с помощта на друг младеж, е разбил и ограбил

...
Тийнейджър, с помощта на друг младеж, е разбил и ограбил
Коментари Харесай

Криминално проявен тийнейджър разби и ограби магазин в Мездра

Тийнейджър, благодарение на различен юноша, е разрушил и ограбил хранителен магазин в Мездра, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи. Вчера в Районното ръководство на Мездра е получен сигнал за разрушен хранителен магазин на центъра на града. Полиция неотложно се отзовала на посочения адрес и там след следствие се открило, че причинителите са младежи на 18 и 25 години.
В нощта против 29 декември те са проникнали в магазина, като са разрушили стъкло и са изкъртили здрава железна решетка. Отмъкнали са храни и алкохолни питиета, а цената им не е изяснена. От магазина липсва и оборота за предишния ден. Крадците са съумели да избягат от мястото без да бъдат видяни и без да задействат каквито и да било аларми.
На идващия ден, техните самоличности били разкрити, оказало се, че и двамата младежи са осъждани за закононарушения. Единият от тях е едвам 18-годишният Н.Т., а "мозъкът " на схемата за кражба бил 25-годишният Г.Н., и двамата са от Мездра.
Крадците са открити на адресите си от полицията и след разпита са върнали откраднатите артикули от павилиона на притежателя.
Работата по случая продължава. Престъпниците са задържани за период от 24 часа в Районното на Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР