Тийнейджър откри стрелба в училище Кентъки, уби двама съученици и

...
Тийнейджър откри стрелба в училище Кентъки, уби двама съученици и
Коментари Харесай

Масова стрелба в САЩ: 15-годишен уби двама ученици и рани над 10 в Кентъки

Тийнейджър откри пукотевица в учебно заведение Кентъки, умъртви двама съученици и рани повече от 10 души, съобщи Агенция Франс Прес. Това е следващата всеобща пукотевица в Съединени американски щати.
15-годишният възпитаник, чието име не се загатва, е в ареста. Той е упрекнат в нахлуване в учебното заведение в Бентън, дребен град в Западен Кентъки.
Двама възпитаници на същата възраст са умряли от раните си - единият на място, другият - в болница. Ранените са на възраст сред 14 и 18 години, оповестява полицията, представена от Агенция Франс Прес. 14 от ранените са момчета, шест са девойки. Четирима са още в болница, трима от тях са в сериозно, само че устойчиво положение, а четвъртият е в устойчиво положение, заяви още полицията.
Останалите възпитаници избягали от мястото, откакто чули стрелбата, оповестяват локални медии, а учебното заведение е било заключено. По-късно учениците са били откарани до прилежащо учебно заведение, откъдето родителите могат да ги приберат.
Заподозреният за стрелбата е бил арестуван по "ненасилствен " метод. Той ще бъде упрекнат в две убийства и голям брой опити за ликвидиране.
Стрелбата е почнала сутринта, в 7:57, когато 15-годишният възпитаник, въоръжен с револвер, влезнал в учебното заведение и почнал да стреля, заяви Рик Сандърс от полицията в Кентъки. Малко по-късно бил подаден сигнал на тел. 911 и първите екипи пристигнали в 8:06.
Последната сходна пукотевица в учебно заведение в Кентъки е от септември 2014 година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР