Тийнейджър от Монтанско е причинил катастрофа, при която пострадала неговата

...
Тийнейджър от Монтанско е причинил катастрофа, при която пострадала неговата
Коментари Харесай

Среднощен инцидент в Монтанско! Тийнейджър без книжка се заби в стълб и рани приятелката си, скри колата и избяга

Тийнейджър от Монтанско е предизвикал злополука, при която потърпевша неговата другарка, след което скрил колата и избягал от полицията, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. 
Посред нощ на 27 юли в монтанската болница постъпило 18-годишно момиче със строшен крайник. Пред лекарите тя споделила, че е потърпевша при злополука в родното си село Мадан. Медиците неотложно подали сигнал в полицията за случая, откъдето почнали следствие. 
На посоченото място е изработен оглед, при който е открит строшен на две елементи железобетонен дирек, благосъстоятелност на енергийно сдружение, само че не бил открит лек автомобил, предизвикал удара.
В резултат на извършените неотложни оперативно-издирвателни мероприятия екип на бранш „ Пътна полиция “ открил, че същата нощ 18-годишен локален малчуган без брошура подкарал лек автомобил " Фолксваген Пасат “ със софийска регистрация. Неопитният лидер изгубил надзор над кормилото и се блъснал в железобетонния дирек, намиращ се вдясно от пътното платно. 
След злополуката лидерът напуснал местопроизшествието и скрил лекия автомобил в жилищен парцел в селото. 
В последна сметка приятелката му издънила опитът за укриване от закона на младежа и той е хванат. Извършен оглед на „ Фолксваген “-а и по случая е формирано досъдебно произвеждане. 

*Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР