Тийнейджър, който уби ветеран от армията с един удар, след

...
Тийнейджър, който уби ветеран от армията с един удар, след
Коментари Харесай

Тийнейджър, който уби ветеран от армията, 82, с един удар, получи две години младежки арест

Тийнейджър, който умъртви деец от армията с един удар, откакто той сподели на приятелите си, че се бъркат на ескалатор, беше наказан. < /p>

Омар Мумече, на 16 години по време на убийството, беше приет за отговорен в непредумишлено ликвидиране, откакто удари Денис Кларк на автогарата в Дарби на 6 май 2021 година Ударът накара 82-годишния мъж да падне на пода, счупвайки черепа му и причинявайки кръвоизлив в мозъка.

Бившият боец, служил в Сингапур като младеж, беше откаран в болница, където умря девет дни по-късно.

разпален танцьор и разпален рибар е отишъл да пазари самичък, с цел да вземе чифт сини велурени обувки, сподели фамилията му. нагоре по ескалатора на The Eagle Market.

Охранител прекъсва първичната борба и извежда господин Кларк, който държи покупките си, от входа.

Самотният пенсионер се опита да се отдалечи от кавгата, с цел да хване рейс. Но камерата за видеонаблюдение демонстрира трима младежи, които го следват и крещят хули, като най-малко двама от тях снимат кавгата на мобилните си телефони.

Заобиколен от групата на билетната каса на автогарата в Дарби, господин Кларк е бутнат, след което наподобява се придвижва към Moumeche, който го удря един път в лицето.

Смел минувач се пробва да прикове Moumeche към стената, само че той се освобождава и бяга от сцената.

Съдия Shaun Smith KC даде на Moumeche две години в ареста за младежи в петък.

DI Марк Шоу, който управлява следствието на гибелта на господин Кларк, сподели: „ Нашето следствие беше подкрепено от снимането на записи от камери за видеонаблюдение и доста разкази на очевидци, всички от които бяха показани по време процеса.

„ Обвиняемият твърди, че е работил при самозащита, а правосъдните заседатели на салдото и високия предел, които се изискват, отхвърлиха да одобряват неговата версия на събитията. “

DI Шоу добави: „ Трагичните събития от този ден имаха унищожителен резултат както върху фамилиите на господин Кларк, по този начин и върху самия обвинен. Действията на господин Moumeches в този миг ще имат трайни последствия както в кратковременен проект, до момента в който излежава присъдата си отнемане от независимост, по този начин и след присъдата, до момента в който се пробва да продължи напред.

„ Надявам се, че този случай ще покаже какъв брой значим е е да спрете и да отделите малко време, преди да разрешите каквито и да е въпроси и да избягвате да прибягвате до равнището на принуждение и следствията, които се виждат тук.

„ Бих желал да изразя благодарността си на фамилията на господин Кларк за проявеното достолепие през целия углавен развой и се надяват, че могат да продължат напред и в този момент да се съсредоточат върху приятните си мемоари за Денис. “

Не се подхващат спомагателни дейности против други две младежи, които бяха задържани.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР