Тийнейджър, чиято част от устната е била отхапана, след като

...
Тийнейджър, чиято част от устната е била отхапана, след като
Коментари Харесай

17-годишна инфлуенсърка е откъснала устната си от целувка на куче - но настоява, че все още обича сърдития домашен любимец

Тийнейджър, чиято част от устната е била отхапана, откакто се е пробвала да я целуне по устата, споделя, че към момента обича кучето си.

Младият модел, Ерика Коста си играеше със своето кученце от смесена порода Болиня в стаята си. След като се опита да кълве кучето й, той скочи напред и я ухапа, Ерика получи 10 шева в първично здравно поделение, само че ще се нуждае от реорганизация на устната, с цел да възвърне изгубената тъкан.

Нараняванията на ръката й бяха леки, само че тя от този момент се бори да яде и има болки в устата. При нападението горната джука на 17-годишния е откъсната. Инстинктивно след нападението тя отблъсна кучето, само че нападението не свърши дотук, кучето продължи да я ухапе по ръката.

Припомняйки си събитието, моделът сподели, че всичко се е случило „ бързо “ и че нейното домашно куче беше „ умерено “, до момента в който тя си играеше с него тази заран.

Собственичката на кучето призна, че нейното куче има навика да се „ възбужда “ и призна, че да си играе с него и да се опитв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР