Тийн звездата Лидия провокира феновете си в Instagram с нова

...
Тийн звездата Лидия провокира феновете си в Instagram с нова
Коментари Харесай

Ах, тази Лидия! Певицата провокира със снимка от леглото

Тийн звездата Лидия предизвика почитателите си в Instagram с нова фотография, на която комфортно се е излегнала по стомах. Певицата е легнала на комфортно легло, облечена с пижама, а позата ѝ единствено бе мотив за мечти на мъжката половина от почитателите ѝ. 

" Животът стартира вечер ", е написала красивата изпълнителка в описанието към фотографията, а почитателите ѝ я обсипват с похвали и палави мнения.

Виж още: Ким Кардашиян завладя мрежата, напомни за своето 18+ видео 

Звездата е една от най-заетите във фолк жанра и има непрекъснато участия из страната. Наскоро Лидия въпреки всичко откри време да се разноски с другари до едни от най-красивите ни кътчета. Тя направи воаяж с лодка по река Златна панега, която се намира в геопарк " Искър-Панега " - там се намира една от най-красивите екопътеки в България едвам на към 100 км от София. Младата звезда несъмнено е съумяла да събере погледите на всички туристи, с които се е разминала в региона.

Тази околност не бе единствената спирка в обиколката на певицата. Тя отдели време, с цел да види пещера " Проходна ", известна още и като " Божиите очи ", откъдето се открива невероятна панорама към небето вечер и при ясно време.  

Виж още: Галена с шокиращи разкрития: В какви връзки е с мъжа си и по кое време са имали рецесия в отношенията 

Изображение: https://www.instagram.com/lidia_alpha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР