Тийн звездата Крисия за пореден път шокира с начина, по

...
Тийн звездата Крисия за пореден път шокира с начина, по
Коментари Харесай

Потрес! Сравниха Крисия с проститутка заради тази СНИМКА

Тийн звездата Крисия за следващ път шокира с метода, по който наподобява. Изпълнителката постоянно опитва с визията си, само че това, което прави, несъмнено не се харесва на почитателите й, още повече пък, че тя от дълго време не е създавала музика, с която в действителност преди време стана известна.

Наскоро младата певица бе на екскурзия в Нидерландия, в частност в Хага, откъдето показа селфи, което бързо взриви обществените мрежи. Последователите й са меко казано втрещени от смяната, която виждат.

Някои консуматори побързаха да сравнят визията на Крисия с тази на Гери-Никол, само че истината е, че двете нямат нищо общо. Но в един от мненията младата изпълнителка непосредствено е съпоставена с продажница.

“Заприлича на продажница, натам върви работата..! Гледам по какъв начин се пъчи..ама няма покритие! ”, написа потребителят. А в различен коментар се споделя: “Щом почна с патешките джуки, значи и акълът й е колкота на патка! ”

 

 
 

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Krisiya Todorova (@krisiyat)

Гери-Никол е синоним на скандално и провокативно държание, а Крисия даже не е дейна певица. Това е едно от нещата, дразнещи почитателите ѝ, които желаят нова музика, клип и участия. На този стадий обаче певицата не разкрива бъдещите си креативен проекти.

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР