Тийн звездата Дара не е от певиците, които се събличат

...
Тийн звездата Дара не е от певиците, които се събличат
Коментари Харесай

Секси и провокативна: Дара изкушава с дълбоко деколте, известен мъж пък я налази

Тийн звездата Дара не е от певиците, които се събличат с лека ръка, с цел да натрупат някой лайк или малко повече известност. Когато обаче реши да покаже малко повече от себе си, то тя несъмнено прави усещане. Красавицата се появи на фотография в профила на един от най-популярните българи, а той несъмнено наподобява много непосредствен с певицата.

Трябва обаче да ви разочароваме, тъй като сред двамата няма нищо сантиментално. Става въпрос за Ивайло Колев, един от топ коафьорите на всички родни звезди, в това число и Дара, с която работят от години. На новото фото Ивайло е прегърнал певицата, която е заложила на наследник аутфит с корсет, само че точно дълбокото деколте провокира вниманието. Певицата, както споменахме към този момент, рядко демонстрира извивките си, което я отличава много от колежките ѝ, които залагат най-вече на голотата.

Виж още: Заедно ли са Стратимир и Елизабет от " Игри на волята "? Тими разяснява слуховете

Иначе в живота на Дара има сериозен другар, за който стана ясно през лятото. Дара до неотдавна пазеше в загадка кой е мъжът до нея, само че към този момент е известно, че това е 25-годишният Мартин Димитров. До момента варненката не е коментирала по какъв начин и по кое време тъкмо е пламнала искрата на любовта посред им, само че пък е пускала техни общи фотоси на сторита в Instagram. Известно е единствено, че Мартин се занимава с маркетинг, а името му не е известно в общественото пространство.

Виж още: От TopQueen до зъболекарския кабинет. Всички мечтаят да са пациенти на Теди Тодорова

 Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР