Тийн сензацията Лидия показа, че може да изглежда прекрасно и

...
Тийн сензацията Лидия показа, че може да изглежда прекрасно и
Коментари Харесай

Не сме я виждали такава: Лидия изненада със селфи

Тийн сензацията Лидия сподели, че може да наподобява прелестно и без доста грим. Мацката качи селфи, на което наподобява по-различно от нормалната си визия. Феновете на Лидия обаче са безапелационни - обичат всячески своята топ фаворитка, а и една от най-оборотните звезди в лейбъла на Галин.

Виж още: " Слабохарактерно момче е " Топ инфлуенсърка нахрани грубо Евгени Генчев

 Instagram

Иначе най-новото парче на Лидия е озаглавено " Гледай ме щастлива ", а видеото e още веднъж нещо неповторимо и друго. Някои консуматори подозират, че песента е отдадена на връзката на певицата с рап звездата Атанас Колев. Наскоро двамата споделиха първата си обществена целувка, която обаче бе качена в TikTok профил. 

Виж още: Международна обич: Мария Бакалова и Валери отпрашиха на нова почивка

В клипчето Лидия и Наско са прегърнати, забавляват се, само че и си разменят целувки. Е, няма потребност от непотребни пояснения, тъй като всичко нужно се вижда във видеото. Известно е другояче, че Наско Колев си е романтик и знае по какъв начин да се държи с нежния пол. Наскоро нежната Лидия се похвали с тяхната " елементарна " понеделник вечер:

Виж още: Само по татуси: Алекса Ангелова захвърли облеклата, сподели божествено тяло

 Instagram

За връзката на Лидия и Наско Колев се разбра преди повече от година, когато двамата разгласиха сходни фотоси от почивката им в Боровец. Засега двамата нямат общи фотоси в профилите си, само че за връзката им удостовери и Галин, продуцентът на Лидия.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР