Тийн сензацията Гери-Никол сякаш се е разделила с парите на

...
Тийн сензацията Гери-Никол сякаш се е разделила с парите на
Коментари Харесай

Гери-Никол, нали беше ултра богата? Певицата пести от гримьор, сама се маца с макиаж

Тийн сензацията Гери-Никол като че ли се е разделила с парите на тати и се е научила някои неща да прави сама, без помощта на „ прислужници “, с цел да пести, видя HotArena.

Както стана ясно, татко й я снабдил с чисто ново жилище на пъпа на София, което ще бъде почиствано от камериерка един път седмично. Странно, само че вместо да се научи да чисти сама, варненката е предпочела да се научи по какъв начин най-добре да се гримира собственоръчно. И сякаш финансовата поддръжка на родителя й се изчерпва дотук.  

Подобно на певицата Диона, която във „ ВИП Брадър “ съобщи, че си мие косата единствено при коафьор, само че пък за сметка на това се гримира сама, Гери, която сякаш е със стотици пъти по-висок стандарт на живот и толкоз народ до неотдавна й слугуваше, прави съвсем същото.

Коафьорът й Ивайло я издаде. Той пусна видео в Инстаграм, което демонстрира русокоската в не доста приятна светлина. Докато той й оправя косата, тя маже декор дьо загар по кожата на лицето си. Нещо, което поверяваше в ръцете единствено на професионален гримьор.

В съпоставяне с обработените фотоси в обществените мрежи, Гери надалеч не наподобява толкоз красива и изящна, когато сама се клепе с макиаж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР