Тийн певицата Крисия определено предизвиква интереса на феновете си, а

...
Тийн певицата Крисия определено предизвиква интереса на феновете си, а
Коментари Харесай

Това Крисия ли е? Тийн певицата показа завидни форми

Тийн певицата Крисия несъмнено провокира интереса на почитателите си, а и освен, когато разгласява нещо в Инстаграм, където се радва на хиляди почитатели. Още с изгряването си на сцената като малко момиче, Крисия завоюва публиката с сексапил и певчески гений. 

Малкото момиче обаче през днешния ден е млада девойка, която занапред стартира да върви по своя път, а всяка нейна нова фотография или стори се трансформират в обект на внимание. Съвсем скоро 16-годишната певица показа на стори в Инстаграм много провокативни фрагменти, на които се вижда, че изпълнителката е била с приятелки на закрит басейн. Не това обаче развълнува, а фрагментите на Крисия по бански, на които се вижда, че е допълнително от чудесна форма. 

Виж още:

Освен закачливото стори на Крисия, последната вест към нея е, че мечтае за кариера и живот в чужбина, както ви разказахме през декември. Като по-конкретни дестинации тя уточни Англия или Съединени американски щати. А задачата ѝ - още веднъж музика! " Целта ми е да основа личен жанр, който да е микс на това, което се слуша, и това, което ми доставя наслаждение ", разкри Крисия пред " България през днешния ден ". 

Миналата година стана ясно, че надареното 16-годишно момиче е напуснало Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " две години, откакто беше призната в него. Информацията пристигна от някогашна нейна учителка, която показа, че Крисия постоянно може да чака помощ от нея. 

Отминалата 2020 година донесла доста и разнообразни събития в живота на Крисия - доста усеща, страсти, сложни моменти, промени в живота, само че все пак тя се пробва да гледа положително на нещата и да се оправя сама. Изолацията ѝ помогнала обаче, тъй като намерила време за себе си и работила върху творчеството си.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/krisiyatt/, https://www.instagram.com/krisiyat/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР