Тия хора може би искат да ме превърнат в българския

...
Тия хора може би искат да ме превърнат в българския
Коментари Харесай

И Стъки се обяви за българския Навални

Тия хора може би желаят да ме трансфорат в българския Навални. Аз това чакам - да бъда заключен в този момент! С тези думи Станислав Недков - Стъки, ръководител на федерацията по смесени бойни изкуства ММА, влезе на разпит в столично полицейско ръководство през днешния ден по обед.

Той заяви, че е викнат на разпит по отношение на подаден против него сигнал за безчинство в постройката на спортното министерство в петък. Тогава Недков дружно с 20-ина души, множеството от които момчета, показани като спортисти и първенци, сътвориха напрежение в Спортната палата. С плакати в поддръжка на Недков и придружавана от публицисти на ПИК, групата влезе без покана в кабинета на министъра Андрей Кузманов и му изиска сметка за изнесената от представителя на служебния кабинет информация, че федерацията по ММА е получила 1 млн. лева през последните 5 години. 

Припомняме, че рез февруари и Веселин Марешки се разгласи за българския Навални. Тогава мотивът беше негов градеж в Морската градина във Варна, където строителството е неразрешено, както и припомняне на 4-годишната му присъда за изнудване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР