Титулярният вратар в състава на Петър Колев е бил нападнат

...
Титулярният вратар в състава на Петър Колев е бил нападнат
Коментари Харесай

Пребиха жестоко футболист на ”Спортист Своге” frognews.bg

Титулярният вратар в състава на Петър Колев е бил атакуван от чужд пехливанин в СПА-центъра на столичен хотел и е със счупена скула и нос. Мартин Величков, който тази зима се върна у нас след няколко години в Германия и бе в проектите за селекция и на елитните Локо Пд и ЦСКА 1948, през вчерашния ден е претърпял интервенция в „ Пирогов “ и към този момент е подал тъжба в полицията, съобщи " Мач Телеграф ".

 

„ На 27 март вечерта бях отишъл на сауна в СПА-центъра на хотел „ Рамада “ до Централна гара. В съблекалнята, която се употребява и от клиентите на фитнеса, влезе чужд мъж, който с разперени ръце потегли към мен и макар че имаше от кое място да мине, ме блъсна и насочи реплики от сорта: „ Гледай къде стоиш, какво си застанал тука! “

 

Не реагирах и не споделих и дума. След това, когато отидох при сешоарите, с цел да се подсуша и да си потегли, същият съзнателно ме удари с рамо. Обърнах се, с цел да го попитам какъв е казусът, той ме удари и паднах. Две от рецепционистките, които работят там, минава по коридора и го дръпнаха. Аз не съм му посягал. Спрях кръвта, потекла от носа ми и си потеглих.

 

Той се въртеше пред хотела. Дойде и ми се извини. Оправда се с това, че тестостеронът му бил висок. Тренирал муай-тай и не се сдържал…

 

Не знам какво да си мисля. Често вървя в този СПА-център и е обикновено да се тормозя да не ме нападне още веднъж или да пострада и някой различен. Категорично не го познавам този човек “, разяснява Величков пред „ Мач Телеграф “, малко откакто бе изписан от болничното заведение.

 

Той е потърсил лекарска помощ в „ Пирогов “ на другия ден след случая, а през вчерашния ден (29 март) са го оперирали.

 

Семейството на надарения футболист също е в потрес след случилото се и се надява на бърза интервенция от страна на Министерство на вътрешните работи, с цел да се откри и глоби нападателят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР