Титулярният вратар на Николай Михайлов коментира двубоя с Берое, обобщи

...
Титулярният вратар на Николай Михайлов коментира двубоя с Берое, обобщи
Коментари Харесай

Михайлов: През пролетта Левски ще е различен, този клуб е опция №1 за мен

Титулярният вратар на Николай Михайлов разяснява дуела с Берое, заключи полусезона за своя отбор и приказва за бъдещето си след . С този мач " сините " затвориха есенния полусезон и ще излязат в отмора. Михайлов съобщи, че е отчаян от позволения гол против " заралии ", защото отборът се е бил нормализирал в защита в последните си няколко срещи.
" Имахме самодейността на моменти през първото полувреме през днешния ден, през второто изгубихме, нарушихме си игровия темп. Направихме няколко положителни контраатаки, в случай че бяхме вкарали първото или второто полувреме, когато имахме късмет, щеше да е добре. Последните 15-20 минути, неизвестно за какво, и физически отпаднахме, много по-свежи бяха Берое и направиха много офанзиви по флангове и през средата. В даден миг ние се пропукахме, когато не виждах по какъв начин ще вкарат гол ", стартира вратарят своя коментар след мача.
" Но... учим се, въпреки всичко много мачове имахме сухи мрежи. Не завършихме по най-хубавия метод годината, само че предвид на това, което се случи от лятото до момента, е почти обичайно. През пролетта Левски ще наподобява по-различно - с нови попълнения и с подготовка през цялото време дружно, и ще се бори да вземе купата и да бъде на по-челни позиции ", продължи Михайлов.
" Промяната при нас пристигна и със себераздаване на футболистите, ставахме все по-добри, с идването на Станимир Стоилов и неговия екип. Работихме доста, само че по време на сезона е мъчно да правиш грандиозни промени. Стабилизирахме тима в отбрана по тази причина скърбя, че през днешния ден допуснахме, тъй като не бе с някакво надиграване. С оглед на всичко, не мога да се оплача от целия тим, от играта в отбрана. За страдание, през днешния ден си тръгнахме единствено с точка ", приключи той по отношение на играта довечера.
" Моето бъдеще? Оставил съм тези неща на сътрудниците ми, желаех да се съсредоточа върху изявите си в Левски. Ако има нещо, първо ще се схвана с клуба, само че Левски е алтернатива номер едно за мен ", сподели още Михайлов. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР