Титулярният страж на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа може да

...
Титулярният страж на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа може да
Коментари Харесай

Солскяер закотвя Де Хеа на пейката

Титулярният пазач на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа може да седне на пейката на " алените дяволи " са последните два мача в Премиър лийг, в които ще се реши дали тимът ще се пребори за присъединяване в Шампионската лига. Според " Сън " мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер е подготвен да вземе това решение, защото испанецът се усеща обезверен след грубите неточности в полуфинала за ФА Къп против Челси, поради които бе раздран от анализатори и почитатели.

На вратата ще застане 33-годишният Серхио Ромеро, който по принцип пазеше във всеки един мач на Юнайтед във ФА Къп до полуфинала и заради тази причина остана изненадван, че в неделя Солскяер заложи на Де Хеа.

Засега към момента Солскяер не е решил кой ще бъде титулярен пазач на тима в мачовете от Лига Европа. Сега обаче най-важното за клуба е да успее да се класира в топ 4. Утре Юнайтед приема Уест Хам на " Олд Трафорд ", а в неделя гостува на директния си съперник Лестър. В момента " алените дяволи " и " лисиците " имат идентичен брой точки и идентична голова разлика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР