Титлата с ПАОК е уникално сладка. Феноменално е, виждате какво

...
Титлата с ПАОК е уникално сладка. Феноменално е, виждате какво
Коментари Харесай

Кирил Десподов взе титлата с ПАОК

Титлата с ПАОК е неповторимо сладка. Феноменално е, виждате какво е, 40 хиляди са на стадиона. Направихме нещо феноменално. Това сподели пред Българска национална телевизия Кирил Десподов, който стана първенец на Гърция в първата си година в локалното състезание.

ПАОК завоюва купата след победа с 2:1 в градското дерби с Арис в последния 10-ти кръг на плейофа. Десподов се появи на терена в 62-та минута на мястото на създателя на второто попадение.

" Дано да продължаваме по този метод. Такава обич на хората, да плачат, това е нещо феноменално ", сподели още българският национал пред Българска национална телевизия.

" Титлата е номер 1 в кариерата ми. Благодарен съм на всички трофеи досега, доста бяха сладки и тези с Лудогорец, само че тази с ПАОК може би ще остане вечно номер 1 в моята кариера ", добави Десподов.

За солунци това е четвърта шампионска купа в историята, а отборът ще се включи в квалификациите за място в Шампионската лига. Десподов стана третият българин, който е първенец зад граница след Георги Костадинов (АПОЕЛ Никозия) в Кипър и Джошкун Теменужков (Линкълн) в Гибралтар.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР