Тити Папазов получи приза "Татко на годината" на юбилейна церемония

...
Тити Папазов получи приза "Татко на годината" на юбилейна церемония
Коментари Харесай

Тити Папазов е татко на годината

Тити Папазов получи наградата "Татко на годината " на юбилейна гала в изложба Нирвана. "Това е премия на заем, считам, че всеки триумф е обвързване да доказваш още веднъж и още веднъж, че го заслужаваш ", показа Тити, който се е посветил на благотворителни дела в името на деца.

"Тити е освен баща на годината, той би трябвало да бъде разгласен за баща на хилядолетието. Освен че е мотор на акцията "Един за всички, всички за Криси " за спасяването на 9-годишния Кристиян Илиев, Тити още през 2007 година потвърди, че е страховит баща.

Тити към този момент беше станал татко, само че дружно със брачната половинка си взеха решението да осиновят новородено момченце, чиято майка беше със гибелен вирус, и откакто беше гледал репортаж за детето, цяла нощ обикаляше лечебните заведения, с цел да го търси, до момента в който го откри. Всеки би споделил, че би направил същото - само че кой с изключение на Тити в действителност би го направил? ", сподели Ники Младжов, притежател на изложба Нирвана, който връчи наградата на известния треньор.

Проф. Любомир Стойков разгласи за "Татко на годината " и артиста Ивайло Захариев, който от години е предан на благотворителни начинания в името на деца. "Ивайло се включва в съвсем всяка самодейност, обвързвана с деца, като влага цялата сила на огромното си сърце, работили сме дружно по такива дела и знам на какво е кадърен, с цел да помогне ", показа професорът.

"Татко на годината " стана и артистът Момчил Степанов, който се е посветил на щедрост в името на децата. Той получи премията си от пътуващия публицист и публицист Магдалена Гигова. "Самият аз неотдавна съм баща и знам какво е да държиш скъпото вързопче, за което си подготвен на всичко ", показа Момчил, който дойде на церемонията с красивата си брачна половинка.

Русата хубавица от Канал 3 Ива Кунчева награди с влиятелния приз ултрамаратонеца Краси Георгиев, който бяга на пътека 36 часа за деца, победили най-страшната болест. Краси, който към момента не е станал баща, съумя да събере обилни средства за непознати дечица с благородната си самодейност. "Аз съм човек, който тича и се веселя, че това съумя да накара доста хора да оказват помощ на децата ", благодари на добротворците спортистът.

Наградата "Татко на годината " получи и предприемачът Младен Василев, който е посветил огромна част от времето и силата си за образуване на благотворителни акции за избавяне на деца. Той получи наградата от ръцете на Зоя Паприкова, щерка на българската Майка Тереза - Донка Паприкова.
Наградите "Татко на годината " се връчват за пета поредна година по самодейност на Нина Норд със съдействието на Z&M Private Co.

През миналите години с влиятелната купа бяха отличени бащи, които поддържат развиването, здравето, образованието и креативните желания на български деца - измежду носителите на наградата са отец Иван от приюта в Нови Хан и синът му отец Григорий, доктор Милен Врабевски, актьорите Дарин Ангелов и бате Николай, артистите Дичо и Емил Анчев, предприемачът Алекс Врабчев, тв звездата Ники Кънчев и незнайни за необятната аудитория бащи, които са посветили живота си на дела, свързани с деца.

Носителите на премията се дефинират съгласно заслугите си от предприемчив комитет, формиран от българки, отдадени на благотворителността.

Наградените тази година бащи се любуваха на изложбата на Ива Кунчева "Спомени от звезден прахуляк ", отдадена на извънредни моменти от кинофестивала в Кан, която може да се види в изложба Нирвана до 22 април.

Всеки от татковците получи Ouzo Plomari и страхотна книга от AMG Publishing. Гостите на церемонията оцениха уместно освен фотосите и репортажите от фестивала в Кан, само че и изискания кетъринг от "100 грама сладки " и сапфирено синьото вино "Санта Маргарита ".

Снимки: Алина Георгиева
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР