Тити Папазов отправи призив към Васил БожковВасил Крумов Божков е

...
Тити Папазов отправи призив към Васил БожковВасил Крумов Божков е
Коментари Харесай

Тити Папазов с призив към Божков

Тити Папазов насочи апел към Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от след предлагането на скандалния предприемач акциите на "Левски " да бъдат връчени след електронно гласоподаване. В утринния блок на Нова телевизия Папазов разяснява и позицията на Тръст "Синя България ". Организацията се разгласи срещу приемането на подаяние от депутата Делян Пеевски на стойност 500 000 лв..

Степан приказва като човек, който го следват стотици хиляди левскари и е фигура, на която синята общественост гласоподава голямо доверие. Левски ни сплотява. В рамките на десетина дни Степан, Павел Колев, Ултрас Левски, Сини сърца, се събрахме в спешен интервал. На тези срещи имахме много разногласия. Тръст "Синя България " има право да изрази своето мнение. Представете си някой от Тръст "Синя България " да беше болен от COVID-19 и да трябваше да употребява аспиратор, дарен от Делян Пеевски. Щеше ли да го употребява? Левски е съвсем болен, съобщи Папазов.

Степан Хиндлиян: Подигравката с "Левски " продължава със страшна мощ

Ако господин Божков е доброжелателен и счита, че с електронно гласоподаване ще бъде определен най-достойният, дано разбере, че в действителност нямаме време. Искам да се обърна към господин Божков и да го помоля да не бъде толкоз безмилостен към толкоз доста хора. Опита се и се подигра с институцията министър-председател на гърба на Левски, уточни той.

Искам да кажа голямо благодаря на Павел Колев и цели треньорски щаб, на всички футболисти до един. Много от дълго време можеше да бъдат разтрогнати контракти. Заради тяхната хиперкоректност "синята " общественост има вяра и ги поддържа. Левски е нещо друго. Доказаха го тези дни. Най-големият притежател на Левски - Лудогорец и господин Домусчиев осъзна какъв брой е значим Левски и сподели, че е подготвен да помогне. Всички тимове в България би трябвало да се молят Левски да го има. Аз бях подготвен да взема акциите не поради себе си, а поради "синята " общественост. Сашко Диков се появи и омерзи историята на Левски. Моля се за малко човещина от господин Божков, сподели още Тити Папазов.

Божков продължава да се гаври с "Левски "

Припомняме ви, че акциите на футболния клуб бяха джиросани на премиера Бойко Борисов. Станалият прочут в последните дни като Гробокопача на "Левски " употребява журналиста Сашо Диков, с цел да се предадат те на премиера, който обаче по този начин и не ги взе.

Васил Божков избяга в ОАЕ в края на януари 2020 година. Заедно с него е и Георги Попов.

Днес против скандалния предприемач има повдигнати 11 обвинявания за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това предприемачът е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Вчера тематиката с постовете на Божков разяснява и основният прокурор Иван Гешев. Той ги съпостави със серии, които към този момент е гледал, а на предприемача сподели: "Ако има нещо да каже, е добре пристигнал ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР