Тити Папазов бе на гости в студиото на SportalTV заедно

...
Тити Папазов бе на гости в студиото на SportalTV заедно
Коментари Харесай

Тити Папазов за българите и чужденците в българския футбол преди ЦСКА-София - Левски

Тити Папазов бе на посетители в студиото на SportalTV дружно с Любо Ганев, с цел да разясняват упования с огромен интерес малко по-късно през днешния ден мач сред тимовете на Левски и ЦСКА-София. Естествено една от коментираните тематики бе тази за чужденците в българския спорт и по-конкретно футбола, като двамата посетители се съгласиха, че би било добре да има повече български представители в отборите, а чужденците да са тези, които очевидно подвигат класата и вършат разликата.

“Трябва да има повече български момчета в тези тимове, както на времето бе поколението на Наско Сираков, Гиби Искренов, само че това са времената в този момент. Тогава да се вкарат чужденци бе една гражданска война, в баскетбола, си припомням, през Русе, през университета вкараха двама поляци първоначално. Ето, Любо Ганев на времето, в случай че го бяха пуснали да излезе в чужбина на 20 години, можеше да стане милиардер, а не милионер. Просто то в този момент и равнището ни е такова.

Във волейбола сме име, една от огромните сили и там момчетата излизат рано, на по 20 години, и там стават класа. Имаме Матей Казийски, който е може би един от най-хубавите в света. Школата на Лудогорец, която доста я хвалят, несъмнено е нещо хубаво, само че тя ще даде резултати едвам след 4-5 години. Кирил Домусчиев си разреши да откаже страхотна сума за Георги Терзиев единствено преди няколко месеца, с цел да има българин в тима. Чужденците са нещо положително, само че би трябвало да са положителни, да вършат разликата, а не на кг. Навсякъде ги има, виждам и на запад доста огромни тимове, а играят с по 7-8 чужденци. Колко англичани има в Манчестър Сити?” бе част от мнението на Тити преди дербито.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР