Тити, който беше разковничето в скандал, избухнал след участието му

...
Тити, който беше разковничето в скандал, избухнал след участието му
Коментари Харесай

Тити Папазов: Хората пак ще ме заобичат

Тити, който беше разковничето в скандал, избухнал след присъединяване му в подкаста на Тото, където споделя по какъв начин постригал нула номер някогашна за наставление, разчита, че хората отново ще го заобичат.

„ Вдигна се звук с една съществена цел – аз да бъда потиснат пред обществото. Зад постановката стоят тези, които желаеха да завладяват „ синия ” футболен клуб ”, изяснява в изявление Папазов. И се зарича да си върне обичта и уважението на всички, които е разочаровал с откровенията си.
Реклама
В изявление за рапъра чешитът описа по какъв начин на млади години обръснал косата на тогавашната си възлюбена Гергана поради нейна невярност, а признанието му накара мнозина да създадат паралели с Георги - касапина на Дебора от Стара Загора. " Аз самият имам голям проблем, че не мога да неистина. Можех да откажа на Тото да приказвам по тематиката, само че не го направих и стана тя, каквато стана. Причината да не се поколебая да опиша за преживелица отпреди 28 години е, че моята виновност беше безспорна. Ако мога да върна времето обратно, не бих постъпил по този метод с Гергана. Предаването „ При ТоТо ” беше доста свободно и шеговито. Едно е несъмнено - че нещата, казани от мен там, мощно се преекспонираха. Четири месеца записът събираше лайкове и хората се смееха от сърце ", изяснява Папазов.

Попитан за какво е подстригал някогашната си преди 28 години, Тити прокарва нова версия: " Бяхме гаджета и се бяхме разбрали, че в случай че тя ми изневери, ще я подстрижа, а в случай че ли пък й кръшна аз, тя ще ми счупи фаровете на колата. Детска лигавщина. За нея и през днешния ден, 28 години по-късно, си заплащам. "
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР