Тита тотално губи идентичност, превръща се в чалга клонинг! Май ще

...
Тита тотално губи идентичност, превръща се в чалга клонинг!
Май ще
Коментари Харесай

По калъп: Тита заприлича на Диона!

Тита тотално губи еднаквост, трансформира се в чалга клонинг!
Май ще се окаже правилно, че чалгата промива мозъци. А и щом го прави с визията… Поредното доказателство е тогавашната ар енд би певица Тита, която мина в тима на гьобеците и тотално се разми. Не единствено като вокални данни и части, само че и като визия.
 Тита
Тита замяза на Диона

Снощи Тита пусна следващата си фотография, на която персонално тя доста се харесва, само че потребителите й скършиха ентусиазма. Защо ли?! Ами, тъй като я дефинираха като клонинг не на какъв да е, а на Диона (и тя някогашна рапърка, и сегашна кючекчийка).

Приликата на Христина Христова, цялостното име на Тита, с Диона на това фото е явна. Еднакъв грим, идентични позиции на главата, идентични лицеви овали в случай че щеш. Да се чудиш коя от двете гледаш и добре, че е името, изписано на страниците им.

И Диона…

„Диона иди-дойди, тя и като рапърка не ставаше. Но Тита… Такъв готин глас сподели преди време в Х Фактор, беше родена да пее черна музика, а сега… вие на умряло като някоя бита кучка. Ужас и безумство, само че за пари и пола ще си смени“, възмущават се тогавашни нейни фенове. Които настояват, че откогато се е продала на чалгата, не желаят и да я чуват.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР