Тита разказва за емоциите си и за ролята си като

...
Тита разказва за емоциите си и за ролята си като
Коментари Харесай

Тита: В детските си години бях много срамежлива

Тита споделя за страстите си и за ролята си като част от журито на " Звездите в нас “ особено за " На кафе “. На 11 декември, неделя вечер от 20.00 ч. ще се организира Големият край на първото издание на предаването за звездни фалшификати по NOVA.

Изпълнителката признава, че е щастлива и удовлетворена от това, което е посочила в ролята на жури. Впечатлена е от участниците, които за следващ път са показали и разкрили гения си на сцената, и са я заредили с позитивна страст преди празниците.

Дава ли криле на хората, базирайки се на опита си?

" В детските си години бях доста срамежлива, по тази причина се веселя, че имаше хора, които да ми подадат ръка, да ми дадат хъс, с цел да мога да допускам в себе си. Знам какъв брой е значимо това ако искаш да се занимаваш с музика и имаш гений. Според мен по-често би трябвало да подаваме ръка на надарените хора “, разяснява Тита.

В подготовката за нови креативен планове

" Напълно са ясни задачите за идната година. Всичко към този момент е планувано. Очакват се готини песни, с докосващи клипове. Към края на януари следва да излезе една такава ария, която е изработен от душа и сърце. Нямам самообладание да творим и да радваме хората “, споделя проектите си младата изпълнителка.

Къде и с кого ще прекара празниците певицата?

" Решила съм тази година да прекарам празниците с околните си хора. Предишните години когато бях на сцената с Криско, нямах тази опция. Сега съм решила да слага околните си пред себе си и да им покажа, че значат повече за мен. Надявам се на хубави и щастливи празници със фамилията ми “, признава Тита.

Какви са уроците, научени от нея през 2022 година?

" През последната половин година претърпях няколко вътрешни трансформации. Научих се да  оценявам себе си, да се боря за нещата, които желая и научих уроците си. Беше хубава година и съм удовлетворена, само че имам вяра, че идната ще е още по-добра. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР