Тита изглежда няма приятелки, които да й кажат истината в

...
Тита изглежда няма приятелки, които да й кажат истината в
Коментари Харесай

Тита яко хвърля по върбите! В Инстаграм е слабичка, а на живо мята бутове като на Гери-Никол

Тита наподобява няма приятелки, които да й кажат истината в очите – параметрите на фигурата й са надалеч от съвършените ограничения, които са част от условията към „ ходещите закачалки “. Христина онлайн е ниска и много трътлеста – композиция, която към момента не се е наложила като непрекъснат тренд в стилните среди, видя HotArena.

Това не попречи актуалната певица да пробие на първо време като манекенка, както и да дефилира гордо на влиятелен конгрес какъвто е Sofia Fashion Week.

Съдейки по фотосите й в обществените мрежи, в действителност младата изпълнителка е идеалната моделка, която няма никакви недостатъци. Само че за нейни сведения, в мрежата съществуват публични страници на клубовете, в които тя пее, а там постоянно се качват кадри от изявите й.

Феновете изпадат в ступор щом се сблъскат с истината – върху тях не е Тита от Инстаграм, а друго момиче . А разликата сред виртуалната мацка и действителната е... колосална. Още повече, че през 2017-а уличихме тийнсензацията по какъв начин мами с снимки (виж тук), а тя към момента не си е извадила поука и повтаря срамния гаф да прикрива себе си...

Искрено съжаляваме, че младото потомство е толкоз комплексирано на тематика външен тип. Все още недоумяваме на какво се базира грандиозното им самочувствие, когато и геният им е противоречив и натрапен от мощните в музикалния шоубизнес. Да си с обикновено или малко над естественото тегло и междинен на растеж, не е закононарушение, нито пък е грозно. Грозно става когато създаваш две показа за себе си, едната от които е заблуда. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР