Тита има повод да си сипе по едно голямо ако

...
Тита има повод да си сипе по едно голямо ако
Коментари Харесай

Заместничката на Тита - сланина с хиалурон. Лъсна истинското лице на Пепи Баева 

Тита има мотив да си сипе по едно огромно в случай че види по какъв начин наподобява без грим наследницата й в спалнята на Недко. 

Набиращата известност Пепи Баева е момичето, което пристана на ММА-боеца след раздялата му с певицата. Нощният клуб Bedroom е мястото, където Пепи си вади хляба като гримьорка, надявайки се да забърше някой баровец, който да я изстреля по върховете на хайлайфа. 

От фотосите, с които нашата медия извънредно се снабди обаче е видно, че фантазията й е много смела, а някогашният на Тита има съществени проблеми със зрението. Или с вкусовите си критерии. 

Селфитата, с които Пепи показва настоящия nude макиаж потвърждават, че действителността няма нищо общо със мощно филтрираните Инстаграм фрагменти. Вместо изящните, високи скули, изразителни очи и внимателен профил, с който тя ни беше презентирана при започване на връзката си с Недко, нескрито виждаме нещо сходно на лоена топка без капка релеф и силует. Бузите са повече от пухкави, дребните очички са потънали в пластове лой, а от цялостното изражение не лъха на съблазън, нито на необикновен разсъдък. Визията е меко казано земеделска, а Пепи май тайничко изяжда порциите на Недко, или постоянно посещава хладилника в негово неявяване. 

Накратко - натуралните фотоси удостоверяват националната мъдрост, че жена се избира през деня, след баня и на трезва глава! Може би най-голямото достолепие у съперниката на Тита е благият манталитет и половата разхайтеност, в случай че имаме вяра на клюките, че пускала на мъжете след второто " здрасти ". 

Каквато и да е истината, Недко копае дъното, а Тита занапред ще се радва на свободата и любовта с новия си, надалеч по-достоен сътрудник.









 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР