Тита и Недко Николов са на върха на любовта. Двамата

...
Тита и Недко Николов са на върха на любовта. Двамата
Коментари Харесай

Тита и Недко празнуват рожден ден, ето как певицата изненада половинката си

Тита и Недко Николов са на върха на любовта. Двамата наподобяват същински влюбени и щастливи, а това още повече си проличава и от фрагментите, които певицата споделя в своята Инстаграм страница. На стори красивата изпълнителка сподели няколко момента от персоналния празник на Недко. Оказва се, че Николов има рожден ден и навършва 28 години.

В сторитата на Тита виждаме дребна, само че много апетитно изглеждаща шоколадова торта, върху която има червен надпис, който гласи: " Честит рожден ден, Любов ". Тортата е сложена на бяла маса, а до сладкото прелъщение има кутия, в която евентуално се крие подаръка за Недко. Рожденикът от своя страна е споделил също на стори, че изненадата е съвършена, само че не разкрива повече детайлности.

Виж още:

За връзката сред Тита и Недко Николов се заприказва тази година. Именно през 2020 година певицата постави завършек на връзката ѝ с Виторио, с който беше още от ученическите си години. Неведнъж тя е говорила за компликациите във връзката от разстояние и очевидно трудностите посред им са победили. 

През есента родни таблоиди излязоха със заглавия, че Тита и Недко са заживяли дружно. Апартаментът им бил в София, а двамата се радвали на любовта си. Е, ние нямаме информация дали двамата разделят един покрив, само че последното е очевидно. Двамата не стопират да демонстрират близостта си.

В професионален проект странната 2020 година беше сполучлива за Тита. Тя сполучливо наложи собствен бранд маратонки, стана лице на фитнес добавки, направи собствен влог, ходеше непрекъснато на участия, само че преди да бъдат върнати възбраните за нощните заведения.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР