ТИР се обърна на главен път Е-79 между Враца и

...
ТИР се обърна на главен път Е-79 между Враца и
Коментари Харесай

Извънредно! ТИР се обърна на Е-79 между Враца и Монтана, пътят е затворен /снимки/

ТИР се обърна на основен път Е-79 сред Враца и Монтана, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е от преди минути малко преди стоманения мост. Грузинският ТИР „ Скания “ е пътувал от Враца към Монтана, когато лидерът изгубил надзор над ръководството, навлязъл в насрещното и машината се обърнала. Вследствие на злополуката са блокирани и четирите ленти, и двете направления, на интернационалния път.
Свидетели на тежкото произшествие подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали две пожарни, кола за спешна помощ и два полицейски екипа.
Шофьорът е изваден от тежкотоварната машина в съответно положение благодарение на огнеборците. Медиците му оказаха първа помощ в колата за спешна помощ, а по-късно с включена сигнализация го транспортираха във врачанската болница за спомагателни прегледи.
ТИР-ът е превозвал дребни болтове, които са се разпилели по целия път и прекосяването е невероятно, защото могат да спукат гумите на движещите се коли.
Тепърва ще бъдат извикани най-малко два огромни крана, които да издигнат и реалокират тежкотоварната машина. Това значи, че през идващите 4-5 часа Е-79 сред Враца и Монтана ще бъде затворен. Пътуващите би трябвало да се заредят с самообладание, защото към този момент са се образували километрични опашки, като през идващите часове те ще се усилят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР