ТИР с турска регистрация, който вчера се е преобърнал на

...
ТИР с турска регистрация, който вчера се е преобърнал на
Коментари Харесай

Обърнал се ТИР с пощенски пратки стои втори ден край пътя

ТИР с турска регистрация, който през вчерашния ден се е преобърнал на пътя край монтанското село Смоляновци, към момента стои в едната част на пътното платно, заяви bTV.

Според информация на очевидци повода за злополуката е замръзване. Камионът влезнал през " Дунав мост " 2. Превозвал е пощенски колета за Ирак. Той ще бъде вдигнат, откакто реалокират стоката от него. Докато това стане обаче, водачите на пътя Монтана - Видин би трябвало да имат поради усложнението в сектора и гъстата мъгла там.

Заледявания по същото трасе не са изключени. Днес метеоролозите предвиждат заледявания в осем области, измежду които Софийска област, Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово и Велико Търново. В тези области е разгласен е жълт код за рисково време.

Проходът " Петрохан " е пристъпен при зимни условия. Отправя се зов към водачите наложително да карат със зимни гуми.

Великотърновска област осъмна със сухи пътища, само че рано сутринта заваля. Настилката там е мокра.

Снегът по края на пътищата се топи и в композиция със мощния вятър водата бързо може да смени агрегатното си положение. В множеството случаи това се следи във второкласната и третокласната пътна мрежа. Поледицата нормално е с цвят на материята, която покрива, тъй че водачите би трябвало да бъдат деликатни.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР