Тир с регистрация от Северна Македония възпрепятства движението на автомобилите

...
Тир с регистрация от Северна Македония възпрепятства движението на автомобилите
Коментари Харесай

Заради неподходящи гуми: Тир блокира движението към София на АМ „Струма“

Тир с регистрация от Северна Македония попречва придвижването на колите в посока София на автомагистрала " Струма ", заяви за Българска телеграфна агенция шефът на Областно пътно ръководство - Перник инж. Емилия Ваклинова.

Тапата се е образувала сред втори и трети тунел на аутобана. Ваклинова съобщи, че транспортното средство не е било оборудвано с подобаващи гуми за зимни условия. Очаква се то да бъде изтеглено от пътя, а придвижването възобновено.

Заради метеорологичната конюнктура и падналия през последните часове сняг, се отстранени паднали и рискови клони и дървета от улиците " Знеполе " и " Юрий Гагарин " в Перник. Дейностите са осъществени от Аварийно-спасителният отряд към общината, оповестиха от пресцентъра на администрацията. 

Екипът продължава работата си и в други региони на града, където също се отстраняват паднали на пътното платно клони. Екипи на пожарната са отстранили паднало от тежкия сняг дърво на входа на град Батановци. В изискванията на непрестанен снеговалеж продължава почистването и третирането на главните пътни артерии. Същите са проходими при зимни условия, допълват от Община Перник.

Потърпевши пишат в обществените мрежи, че за 30 минути са минали едвам към 100 метра.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР