ТИР е ударил кола и я запратил в ускорителната лента

...
ТИР е ударил кола и я запратил в ускорителната лента
Коментари Харесай

Офроуд линейката на Капачки за бъдеще помогна при тежка катастрофа

ТИР е блъснал кола и я запратил в ускорителната лента на Автомагистрала " Струма "

Офроуд линейката на „ Капачки за бъдеще “ оказа помощ през днешния ден при тежка катастрофа на магистрала  " Струма ". Това заяви във Фейсбук създателят на самодейността Лазар Радков, dunavmost.com.

" Преди броени минути офроуд линейката на #СпасителенКлубЗаБъдеще и #КапачкиЗаБъдеще помогна при сериозна катастрофа на магистралата! ТИР удря кола и я запраща в ускорителната лента! Нашата линейка, която тъкмо се връща от издирвателна задача, се оказва наоколо и няколко минути по-късно е на мястото.

Колегата Горан бързо обезопасява периметъра, изключва мотора на ударената кола и с линейката я изтегля в спешната лента, с цел да не пречи на придвижването и да не основава още предпоставки за произшествия. Пострадалите са прегледани в линейката, за благополучие нямат провали с изключение на уплах и смачкана кола. В знак на признателност, потърпевшите подаряват на сътрудника кутия бонбони. След малко идват от пътна полиция и нашият автомобил може да продължи по пътя си, популярност Богу, празен!

Честит 3-ти март и не спирайте да помагате и да вършиме положително! Затова сме българи!

========

П.П. Ако желаете да ударите едно рамо за гориво, консумативи и поддръжка на оффроуд линейката, може да го извършите на следната банкова сметка:

IBAN: BG67UNCR70001523100818

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: ФОНДАЦИЯ ЛАЗАР РАДКОВ

Основание: ДАРЕНИЕ за офроуд линейка

Благодарим! ", написа Радков в обществената мрежа.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР