ТИР е катастрофирал в бензиностанция Ромпетрол“ край Враца, видя репортер

...
ТИР е катастрофирал в бензиностанция Ромпетрол“ край Враца, видя репортер
Коментари Харесай

Среднощна каскада! ТИР прелетя през мантинелите на Е-79 край Враца и се заби в бензиностанция /снимки/

ТИР е аварирал в бензиностанция „ Ромпетрол “ край Враца, видя кореспондент на организация BulNews. 
Инцидентът е станал към среднощ. ТИР с българска регистрация се е движел в посока Дунав мост 2. В региона на бензиностанция „ Ромпетрол “ на влизане в града водачът внезапно се отклонил от пътя си в дясно. Огромната машина помела лампи и декоративна растителност към комерсиалния обект, след което траяла наляво. 
ТИР-ът отнесъл мантинелите, разделящи двете пътни платна от интернационален път Е-79. След това камионът минал през насрещната лента и се забил в другият обект от веригата бензиностанции на „ Ромпетрол “, който се намира в посока Мездра. 
Нанесени са съществени материални вреди по комерсиалния обект и той към този миг е затворен. На територията на цялата бензиностанция има разлято масло, скъсани гуми, паднали стълбове, елементи от камиона и от имуществото на компанията. По тази причина не е ясно по кое време чиновниците ще могат да отворят.
В момента влекачът се изтегля от профилирана техника, а ремаркето към този стадий остава на местопроизшествието. 
Все още няма информация за аргументите, довели до среднощния случай. Възможно е лидерът да е задремал, да му е прилошало или да е спукал гума. Не е известно и дали той е потърпевш при злополуката. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР