Тинубу прогнозира, че икономиката ще нарасне с най-малко 3,76% през

...
Тинубу прогнозира, че икономиката ще нарасне с най-малко 3,76% през
Коментари Харесай

Лидерът на Нигерия представя план за разходи от 34 милиарда долара, който дава приоритет на икономиката и сигурността

Тинубу предвижда, че стопанската система ще нарасне с минимум 3,76% през идната година и уточни инфраструктурата и стратегиите за обществено подкрепяне измежду целите на държавното управление за понижаване на компликациите в страната на повече от 210 милиона души.

По време на шестте си месеца на поста Тинубу вкара стопански промени, които съгласно държавното управление ще разраснат стопанската система и ще привлекат повече задгранични вложения. Тези промени — в това число премахването на скъпите газови дотации — вместо това утежниха компликациите за мнозина в западноафриканската нация, където възходящата инфлация от 27,3% към този момент притиска фамилиите.

Планът за разноски за 2024 година също ще се концентрира върху подобряването потенциалът на пренапрегнатите сили за сигурност да се борят с екстремисткото принуждение и бунтовническите офанзиви, които дестабилизираха северната част на Нигерия повече от десетилетие, сподели Тинубу. за обслужване на високия дълг на Нигерия. Почти същата сума е планувана за капитал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР