Tinder тества AI като нов начин за избиране на най-добрите ви снимки

...
Главният изпълнителен директор Бърнард Ким каза, че може да снеме
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор Бърнард Ким каза, че може да „снеме стреса“, който някой изпитва, когато избира снимки, и да им помогне да станат по-ефективни и уверени в изграждането на своя профил.< /p>

Инструментът ще сканира фотоалбума на човек и ще избере петте, които смята за най-добри.

Това беше една от няколкото потенциални нови функции, които компанията разкри по време на обаждането за приходите, включително една, която би вижте как приложението обяснява на потребителите защо е препоръчало определени съвпадения.

Изображение: Това концептуално изображение беше споделено с инвеститори в съвпадения. Снимка: Match

По-малко плъзгания, повече харесвания?

Match каза, че AI има роля в подобряването на „резултатите на потребителите“ или осигуряването на повече съвпадения с по-малко плъзгания.

Правните сметки повишават разходите в Meta, но приходите и броя на потребителите се увеличават

Компанията каза, че докато приложения като Tinder вече са използвали технологията на бекенда, за да помогнат за шофиране неговите алгоритми и „усилия за доверие и безопасност“, новите функции ще бъдат по-фокусирани върху потребителите.

Някои от тях трябва да стартират до края на тази година, тъй като обеща да се „фокусира върху автентичността“ и да продължи поверителността и етичните опасения относно използването на AI в приложения за запознанства.

Прочетете повече:
Искане на AI за потенциални линии за чат

Идва след скорошно проучване от Фирмата за киберсигурност Kaspersky и приложението за запознанства Inner Circle откриха, че повече от половината необвързани мъже биха обмислили използването на чатбот, за да им помогнат да разговарят със съвпадения, а 51% от жените казаха, че биха го използвали, за да поддържат множество разговори.

Все по-убедително генераторите на изображения и видео и инструментите за клониране на глас също са маркирани като проблеми в .

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР