Тина Ноулс, майката на Бионсе, е била ограбена. Обирът е

...
Тина Ноулс, майката на Бионсе, е била ограбена. Обирът е
Коментари Харесай

Кражба на 1 млн. долара: Обраха майката на Бионсе

Тина Ноулс, майката на Бионсе, е била ограбена. Обирът е на стойност един милион $. Тя е станала жертва на кражба с щурм.

Крадците са отмъкнали бижута и един милион $ в брой. Според информация на полицията, обявена от TMZ, нарушителите са взели сейфа, без да си създадат труда да го отворят. По информация на таблоида, по време на обира Тина Ноулс е била отвън Лос Анджелис. Взломът е бил открит в сряда сутринта.

Tina Knowles Lawson was not home when the burglary occurred.
— VANITY FAIR (@VanityFair)
Два дни по-рано майката на американската дива е участвала на празненството на Майкъл Рубин в Хемптън. Сред гостите бяха Джей-Зи, Килиан Мбапе, Ким Кардашиян, Дженифър Лопес, Бен Афлек и Емили Ратайковски.

Тина и Матю Ноулс са родители и на Соланж (37 г.). Двойката се разведе през 2011 година Оттогава бабата на Блу Айви (11 г.), Сър и Руми (6 г.) е влюбена до уши в артиста Ричард Лоусън. Влюбената двойка се ожени през 2015 година

Tina Knowles' Home Hit By Burglars, $1 Million in Cash and Jewelry Stolen
— TMZ (@TMZ)
Бионсе се омъжи за рапъра Джей-Зи през април 2008 година Звездите неотдавна отседнаха в Cheval Blanc, първокласен хотел в 1-ви регион на Париж. Изпълнителката на " Halo " показа серия от фотоси от визитата си в столицата със своите 313 милиона почитатели в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР