Тина Малоун изглеждаше съсипана, докато се сбогуваше със съпруга си

...
Тина Малоун изглеждаше съсипана, докато се сбогуваше със съпруга си
Коментари Харесай

Тина Малоун е близо до сълзи на погребението на съпруга си Пол Чейс, докато приятели се събират около звездата на Shameless

Тина Малоун изглеждаше унищожена, до момента в който се сбогуваше със брачна половинка си Пол Чейс - който умря ненадейно предишния месец на 42-годишна възраст.

61-годишната сапунена актриса беше унищожена през март, когато Пол, който беше с 19 години по-млад от нея, умря, 14 години откакто се ожениха. В четвъртък майката на две деца се сбогува със брачна половинка си, до момента в който той беше заровен в Ливърпул. Тина изглеждаше тържествено и беше облечена в черно, до момента в който се приготвяше да погребе брачна половинка си.

Тя носеше черно облекло, черна шапка и изтънчено кожено палто, защото погребението и церемонията се състояха измежду сезонното пролетно време. Покойният брачен партньор на Тина Пол е служил във въоръжените сили и шапката му от Чеширския полк беше сложена на върха на ковчега, до момента в който опечалените се събраха, с цел да отдадат почитта си.

Бившата звезда от Shameless Тина управлява опашката от опечалени от къщата си - със фамилията, приятелите и сътрудниците от полка на Пол, които се завръщат и с доста от групата,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР